null

Защитете марката си и повишете контрола на достъп до поверителна информация и важни за бизнеса ви зони

 

Как се случва идентификацията

RFID системите за идентификация се базират на работата с RFID етикети и тагове. Те съдържат цялата необходима информация за обекта и не е задължително да се поставят на видими места, за да бъдат разчетени. В зависимост от системата, могат да се регистрират с мобилен скенер, с антени, монтирани в определени точки. Получената от устройствата информация – за марка, местоположение и др. – се обработва от специализиран софтуер, съвместим с всеки друг софтуер, който използвате.

 

Какви са ползите от приложението на това решение

Защита от фалшиви продукти. В оригиналните продукти на вашата марка поставяте етикет с чип и индивидуален номер. Наличието му в стоката се проверява за секунди и удостоверява нейната оригиналност. Така вие поддържате добрия имидж на марката си, предпазвате се от загуби и се грижите за вашите клиенти.

По-ефективна грижа за хора с рискови професии. Ако на работното облекло на миньори например се постави RFID етикет, те могат лесно да бъдат идентифицирани, намерени и спасени в критична ситуация.

По-строг контрол на достъп до поверителна информация. Идентификацията на хора, които имат достъп до поверителни документи или до определени зони в сградата, в която се помещавате, ви помага да предпазите бизнеса си от злоупотреби и злоумишлени действия.

 

За кои сфери е подходящо приложението на RFID идентификация

Нашите клиенти я използват най-често в сфери като образование, администрация и здравеопазване . Но ако се чудите дали може да е полезна за оптимизацията на вашия бизнес, обадете ни се , ние ще проверим.