null

Привличайте повече клиенти като им осигурите наистина лично отношение и перфектно обслужване

 

Как работят RFID решенията за привличане на клиенти

Трябват ви RFID етикети, монтирани в помещението антени (могат да бъдат и скрити) и дисплей. Поставяте етикети с чип на стоките. Когато клиентът вземе дадена стока, антената прочита етикета и на дисплея се появява допълнителна информация, клипове, предложения за покупка на сходни артикули или каквото друго ви е необходимо, за да задържите вниманието на вашите клиенти, да ги накарате да повярват, че познавате техните вкусове и да им помогнете да изберат.

 

Какви са ползите от RFID решенията за привличане на клиенти

По-добро обслужване. Предлагате индивидуално отношение към всеки клиент, като му давате информация за всички стоки, които го интересуват.

Стимулиране на пазаруването. Привличате вниманието на клиента към стоки, подобни на тези, които вече е харесал или към такива, които допълват избраните от него. Така неусетно го подтиквате да направи импулсна покупка.

Събиране на информация за участниците в различни събития. RFID етикетите могат да се поставят на пасовете, които хората получават за обучения, конференции, концерти. (Вие избирате каква информация ще се появява на дисплеите, когато етикетът на конкретен човек бъде прочетен от антените. Тя може да бъде силно персонализирана.) Благодарение на тях събирате данни за интереса на участниците към конкретни лекции например.

 

За кои области са подходящи RFID решения за привличане на клиенти

Нашите клиенти ги прилагат ефективно в туризма, търговията, организацията и провеждането на събития.

RFID системата за привличане на клиенти дава наистина разнообразни възможности за подобряване на обслужването и повишаване на продажбите.

Свържете се с нас , за да обсъдим как най-ефективно да я използвате във вашия бизнес.