Ефективно управление на дълготрайни активи и минимизиране на загуби, кражби и злоупотреби с проследяване на продукцията в реално време.

Инвентаризация и проследяване са двете RFID решения, които се използват в производството. С тях проверявате бързо наличностите на производствено оборудване, машини, офисно оборудване и всичко останало, и минимизирате загуби и злоупотреби с продукция, без да това да прекъсва работния процес.

 

Управление и организация на дълготрайни активи

Знаем, че трябва да правите инвентаризация на цялото производствено оборудване, машините, офис оборудването, всичко във вашето предприятие, поне веднъж годишно. Знаем също, че това е свързано с прекъсване на работния процес, понякога за повече от един ден, и загуба на време и средства. А и вероятността да се допуснат грешки е доста голяма.

Вече можете да избегнете всички тези усложнения. С разработената от нас RFID система за инвентаризация не прекъсвате работния процес, проверката става 20 пъти по-бързо, а вероятността за грешка е сведена до минимум. Цялата информация се обработва и предава директно на вашия софтуер за следене на наличности и управление на активи.

При тези условия можете да правите инвентаризация по-често, за да сте наясно с наличностите и липсите във вашите цехове. Можете да се възползвате и от опцията за проследяване на активи, за да знаете във всеки един момент къде се намират вашите машини, мобилно оборудване, инструменти.

 

Минимизиране на загуби, злоупотреби и кражби

Благодарение на бързата инвентаризация и възможността за проследяване на всеки един обект на територията на вашия цех/фабрика/завод, предотвратявате загуби, злоупотреби и кражби.

Възможността да проследявате продукцията в реално време, докато е на поточната линия, ви дава допълнителна защита от загуби и неправомерни действия на служители. За някои производства би била интересна и възможността за сигнализиране за нередност на поточната линия, което би намалило количеството брак или по-големи повреди.

Вероятно имаме ефективно решение и за вашия бизнес, а ако нямаме, ще го измислим.

Свържете се с нас. !

Подходящи решения
null

Инвентаризация

20 пъти по-бърза инвентаризация от всяка друга.

null

Проследяване

Проследяване на стоки, активи и ... хора. По-добра защита и по-пълна информация за Вашия екип.

null

Търсене

С нашите решения нищо не се губи... Използвайте ги, за да откриете предметите си дори и в тежки условия.