null

Проследяване на стоки, активи, хора, включително и в реално време. По-голяма сигурност и защита на бизнеса и екипа ви

Решенията за проследяване, базирани на радиочестотната идентификация (RFID), могат да са пасивни и активни – за проследяване на обекти (стоки, техника, хора, оборудване и всякакви активи) в реално време. Създадохме ги, за да ви помогнем да се предпазите от кражби, да осигурите служителите си в кризисни ситуации, да подобрите обслужването на клиентите си.

 

Как се случва проследяването

Пасивно проследяване: монтираме антени на определени точки в помещенията – например на входа на склада и на изхода на магазина ви. Слагате RFID етикети с индивидуален номер на всички стоки. Когато клиент купи даден артикул и напусне магазина с него, информацията за това се предава на специализиран софтуер. Той я обработва и препраща на вашата софтуерна система за следене на наличности. По този начин проследявате всякакви стоки и дълготрайни активи.

Активно проследяване: с ваша помощ конкретизираме зоната за проследяване на обектите и й осигуряваме Wi-Fi покритие. На всеки обект, който искате да проследите, поставяте таг и го наблюдавате в реално време със специализирания софтуер, съпътстващ системата за проследяване. Горещо препоръчваме това решение за проследяване на медицинска апаратура, възрастни и болни хора. Създадохме го и с идеята, че ще е полезно за хора с рискови професии, които често попадат в опасни за живота ситуации.

 

Какви са ползите за вашия бизнес

Защита от кражби и злоупотреби. Опитът ни показва, че ги свежда до нула. Знаете винаги кои стоки къде се намират; кога някой се опитва да ги изнесе неправомерно; кога, къде и от кого са преглеждани поверителни документи.

По-добра грижа за служители и пациенти. Към RFID таговете за проследяване в реално време можем прикрепим и сензори, които известяват за проблем с обекта. Благодарение на тях ще реагирате светкавично в критична ситуация.

По-ефективно обслужване на клиентите. За секунди проверявате дали дадена стока е в наличност и обслужвате клиентите си много по-бързо.

 

В какви сфери се прилага

Най-често препоръчваме проследяване с RFID системи за фирми от следните сфери:
търговия на едро и дребно, здравеопазване, туризъм, производство, събития и забавления, библиотеки и музеи.

Ако вашата фирма е от друг бранш, но нашите решения могат да ви бъдат полезни, свържете се с нас . Ще индивидуализираме съответната RFID система според нуждите на бизнеса ви.