null

Защитете своята марка, служителите си и стоките, които предлагате с RFID системи с широк обхват на действие

Системите за защита на вашия бизнес, базирани на радиочестотна идентификация, се внедряват бързо, използват се лесно и са незабележими за околните.

 

Как ви предпазват RFID системите

С тяхна помощ проследявате и намирате местоположението на всякакви обекти (стоки, активи, хора), включително и в реално време.
Предлагаме ви няколко различни решения, като основното при всички е употребата на RFID етикети или тагове. Поставяте ги еднократно на всеки обект, който искате да защитите. Информацията от тях се засича и прочита с помощта на мобилен четец или стационарни антени. Така разбирате какъв е пътят на обекта и къде се намира той в момента.

 

От какво ви предпазват RFID системите за защита

От загуби. С тях имате по-малко загуба на стоки. Предпазвате се от кражби и злоупотреби.

От неправомерен достъп до поверителна информация. Документи, лаптопи с поверителна информация – следите лесно дали не излизат извън зоната, до която имат достъп само оторизирани лица.

От злополука и загуба на живот. С помощта на RFID тагове следите в реално време пациенти и служители с рискови професии и реагирате мигновено в случай на критична ситуация.

От фалшификации. Защита на марката (Brand protection) е едно от най-широките приложения на RFID системите. Поставяте етикет с чип и индивидуален номер на всеки ваш продукт – дреха, музикален инструмент, etc. – и удостоверявате неговата оригиналност. Етикетите са скрити, така че фалшификаторите няма как да знаят за тях.

 

В кои сфери се прилага

Най-често интегрираме RFID системите за защита в обекти на фирми от сферата на
търговията, здравеопазването, библиотеките и финансовите институции .
Но ако искате да ги използвате за вашия бизнес, който е в съвсем друга сфера, обадете ни се , ще ви предложим подходящ вариант.