По-запомнящи се събития, събиране на информация за участниците в тях, управление на дълготрайни активи

 

Даваме ви само един пример как може да направите незабравимо събитие.

Участниците във вашия семинар, конференция, etc. се регистрират преди началото на събитието. Вие давате на всеки пропуск, под формата на гривна или карта с вграден RFID чип. Когато участникът влезе в помещението за начало на събитието, получава персонализиран поздрав на екран. Това е възможно, защото на определени места в залата сме монтирали антени, които отчитат информацията от RFID чипа и знаят кой точно минава покрай тях в дадения момент.

С помощта на същата технология събирате и информация какво е най-интересно за гостите на вашето събитие. Къде вниманието им се задържа най-дълго, колко време прекарват в залата, когато са на лекции и конференции. Всичко това ви помага да подготвите за следващото събитие програма, която отговаря повече на интересите на конкретната група участници.

Благодарение на натрупаната полезна информация избирате и подходящи спонсори за събитието. Те получават отлично таргетирана аудитория, а участниците – интересни за тях предложения.

 

Управление на дълготрайни активи

Ако имате ваше оборудване, което ползвате за различни събития или го отдавате под наем, RFID технологията ще ви помогне да извършвате бърза инвентаризация и контрол. Проверката дали всичко е в наличност се осъществява лесно и само за няколко минути откривате настоящото местоположение на предмета.

Инвентаризация, проследяване и привличане са трите приложения на RFID системите, които се използват в организацията и провеждането на събития. На вас те осигуряват полезна информация за участниците, техните интереси и поведение, и по-ефективно управление на дълготрайни активи. На самите участници в събитията носят нови знания, интересни забавления и запомнящо се, лично отношение.

Представяме ви само някои възможности за организиране на вълнуващи, персонализирани събития с помощта на RFID системи. Но вие можете да ги използвате, за да подготвите за участниците във вашите събития още много изненади.

Ефективно управление на активите на хотели и места за развлечение, персонализирано обслужване на клиентите, атрактивно представяне на музейни експозиции

 

По-добро управление на оборудването

В дълготрайните активи на хотели, ресторанти, спа центрове и фитнес зали влизат мебели, компютри и офис оборудване, терминали за плащания, кухненско оборудване, спално бельо и хавлии, уреди за спортуване и какво ли още не. Създадохме RFID система за инвентаризация, за да установявате тяхната наличност и местоположение за минути.

 

Намаляване на загубите, кражбите и злоупотребите

За да използвате системата за инвентаризация, трябва еднократно да залепите RFID етикет на всеки един обект. С помощта на устройствата – мобилни или монтирани от нас на определени места в помещенията знаете винаги къде се намират хавлиените кърпи и спалното бельо и получавате сигнал при всеки опит нещо да бъде изнесено неправомерно от вашия хотел, заведение или център за релакс.

Подсказваме ви, че всички тези възможности са особено практични за приложение и в музеи и галерии, където се съхраняват множество ценни експонати. Безконтактната инвентаризация ги пази от повреди, а възможността някой експонат да изчезне се свежда до минимум.

 

Персонализирано обслужване на клиенти и атрактивно поднасяне на информация

RFID системата ви дава информация за интересите и предпочитанията на всеки един от вашите клиенти. Това ви помага да им предложите начини за почивка и релакс или стоки, които наистина представляват интерес за тях.

С нея имате и безброй нови възможности да представите музейни експонати и произведения на изкуството по интересен начин, за да привлечете повече посетите в музея/галерията си.

Двете основни направления на приложение на RFID системи в туризма са инвентаризация и привличане на клиенти . Осигурете си по-добро управление на цялото хотелско, ресторантско и спортно оборудване, минимизирайте загубите, кражбите и злоупотребите, персонализирайте обслужването на клиентите си и привлечете повече туристи с нови забавления.

Ако имате въпроси или не сте наясно как да се възползвате максимално от нашите RFID решения, Oбадете ни се, ще получите помощ и подкрепа за реализация на най-щурите си идеи.

Подходящи решения
null

Инвентаризация

20 пъти по-бърза инвентаризация от всяка друга.

null

Проследяване

Проследяване на стоки, активи и ... хора. По-добра защита и по-пълна информация за Вашия екип.

null

Търсене

С нашите решения нищо не се губи... Използвайте ги, за да откриете предметите си дори и в тежки условия.