Ефективно управление на активите на хотели и места за развлечение, персонализирано обслужване на клиентите, атрактивно представяне на музейни експозиции

 

По-добро управление на оборудването

В дълготрайните активи на хотели, ресторанти, спа центрове и фитнес зали влизат мебели, компютри и офис оборудване, терминали за плащания, кухненско оборудване, спално бельо и хавлии, уреди за спортуване и какво ли още не. Създадохме RFID система за инвентаризация, за да установявате тяхната наличност и местоположение за минути.

 

Намаляване на загубите, кражбите и злоупотребите

За да използвате системата за инвентаризация, трябва еднократно да залепите RFID етикет на всеки един обект. С помощта на устройствата – мобилни или монтирани от нас на определени места в помещенията знаете винаги къде се намират хавлиените кърпи и спалното бельо и получавате сигнал при всеки опит нещо да бъде изнесено неправомерно от вашия хотел, заведение или център за релакс.

Подсказваме ви, че всички тези възможности са особено практични за приложение и в музеи и галерии, където се съхраняват множество ценни експонати. Безконтактната инвентаризация ги пази от повреди, а възможността някой експонат да изчезне се свежда до минимум.

 

Персонализирано обслужване на клиенти и атрактивно поднасяне на информация

RFID системата ви дава информация за интересите и предпочитанията на всеки един от вашите клиенти. Това ви помага да им предложите начини за почивка и релакс или стоки, които наистина представляват интерес за тях.

С нея имате и безброй нови възможности да представите музейни експонати и произведения на изкуството по интересен начин, за да привлечете повече посетите в музея/галерията си.

Двете основни направления на приложение на RFID системи в туризма са инвентаризация и привличане на клиенти . Осигурете си по-добро управление на цялото хотелско, ресторантско и спортно оборудване, минимизирайте загубите, кражбите и злоупотребите, персонализирайте обслужването на клиентите си и привлечете повече туристи с нови забавления.

Ако имате въпроси или не сте наясно как да се възползвате максимално от нашите RFID решения, обадете ни се .Ще се радваме да ви помогнем.

Подходящи решения
null

Инвентаризация

20 пъти по-бърза инвентаризация от всяка друга

null

Проследяване

Проследяване на стоки, активи и ... хора. По-добра защита и по-пълна информация за Вашия екип.

null

Търсене

С нашите решения нищо не се губи... Използвайте ги, за да откриете предметите си дори и в тежки условия.