Retail

Бърза инвентаризация, персонализирано обслужване на клиенти, защита от кражби и злоупотреби, доволен персонал и повече продажби

 

Увеличаване на продажбите

Възможността за секунди да проверите дали дадена стока е в наличност в магазина, дали вече е продадена или я има, но е в склада, ще ви помогне да подобрите неимоверно обслужването на вашите клиенти.
Погрижили сме се и за допълнителни опции за привличане на вниманието на всеки един клиент, с които обслужването става и изключително персонализирано.

Например: когато клиент вземе конкретен артикул, скритите антени, монтирани в помещението, разчитат информацията на неговия RFID етикет. На дисплей се появява допълнителна информация за продукта, предложения за подобни стоки или такива, които се комбинират отлично с вече избраната.

 

Намаляване на загубите, предотвратяване на кражби и злоупотреби

След множество разговори с потенциални клиенти и проучвания по темата, установихме, че най-големи загуби търговците търпят при придвижване на стоката от склада до магазина. С нашата RFID система вие минимизирате тези загуби. С RFID етикетите и монтираните на входовете и изходите на склада, и на магазина, антени проверявате за секунди местоположението на всеки един артикул.

При опит за кражба системата ви сигнализира мигновено за кой точно продукт става въпрос. Драстично намаляват и вътрешните злоупотреби поради заплахата лесно и бързо да бъдат разкрити.

 

Облекчаване работата на персонала

С RFID система за инвентаризация тази процедура отнема само няколко минути. Това спестява на персонала ви време и физически усилия, които могат да пренасочат в обслужване на клиентите.

Системите, базирани на радиочестотна идентификация (RFID), намират особено широко приложение в търговията: инвентаризация, проследяване, намиране, защита, привличане на клиенти, подтик към покупка . Те облекчават работата на персонала, намаляват загубите, предотвратяват възможностите за кражби и злоупотреби и увеличават продажбите.

Това са само някои от възможните употреби на нашите RFID системи в търговията. Свържете се с нас , ще ви помогнем да ги използвате ефективно и във вашия бизнес.

Подходящи решения
null

Инвентаризация

20 пъти по-бърза инвентаризация от всяка друга

null

Проследяване

Проследяване на стоки, активи и ... хора. По-добра защита и по-пълна информация за Вашия екип.

null

Търсене

С нашите решения нищо не се губи... Използвайте ги, за да откриете предметите си дори и в тежки условия.