null

Намирате за секунди всеки обект, който ви трябва, независимо в колко голямо или пренаселено място се намира той

 

Как работят RFID решенията за намиране на обекти (стоки, активи, животни)

Разработили сме два варианта – с мобилен терминал и с поставяне на антени, фиксирани в определени точки.

Намиране на обекти с мобилен четец. Предварително поставяте RFID етикети. Когато искате да намерите конкретен предмет, пишете името му в специализирания софтуер и насочвате мобилния четец към всички обекти в помещението. Той ги сканира и щом разчете етикета на търсения от вас, ви сигнализира. Решението е особено подходящо за стоки, дълготрайни активи, книги.

Намиране на обекти с поставяне на антени в определени точки. Можем да монтираме антените в различни точки. Вие поставяте на обектите RFID етикети или тагове и когато те преминават покрай антените, това се отчита в софтуера на системата. Решението може да се прилага за намиране на стоки и предмети, но често се използва за намиране на хора и животни.

 

Какви са ползите за вашия бизнес

По-ефективно обслужване на клиенти. Бързото намиране на стоки в магазините или на книги в библиотеката ви помага да обслужвате отлично по-голям брой клиенти за кратко време.

Повишаване на сигурността. Намирането на хора и важни документи е по-лесно и се случва за много по-кратко време, което е от значение в критични ситуации.

Предпазвате се от загуби. RFID решенията за намиране на обекти се прилагат ефективно по отношение на мобилно медицинско оборудване, стоки, документи, животни и хора.

 

В какви сфери се прилага

Основните сфери са търговия, здравеопазване, библиотеки и музеи . RFID решенията за намиране са гъвкави и биха могли да се използват и в други области. Ако се чудите подходящи ли са за вашия бизнес, попитайте ни .